Kundereferanser

Skape: etablerersenteret for Rogaland

"Skape har benyttet tjenester fra Aktiv Kunnskap og Kathrine Jølle Wathne siden Skape ble etablert i 2007, og er meget tilfreds med samarbeidet vi har hatt i denne perioden og fremdeles har."
 

HSO - Haugaland & Sunnhordland Opplæringskontor for El-fag
"Vi anser det som et godt kurs i presentasjonsteknikk med tanke på både kursholder og innhold. Innholdet var spennende med en flott start på pedagogikk, psykologi og avslutning på tekniske hjelpemidler og gode ideer / tips."
 

Positiv Opplæring
"Som kursleverandør er vi i Positiv Opplæring helt avhengige av dyktige kursledere innen flere områder. Gjennom flere år har vi benyttet oss av Kathrine som kursleder i både Excel, PowerPoint, Outlook, Word og Datakortet. Tilbakemeldingene fra deltakerne er utelukkende positive, og Kathrine får toppscore gang på gang!"
 

Visma Academy
"
Kathrine har avholdt en rekke kurs for Visma Academy innen Office programvare siden 2006, Kathrine kan avholde kurs på både grunnleggende og videregående nivå og er flink til å tilpasse seg kursgruppen. Kathrine leverer alltid høy kvalitet på sine kurs."
 

Grete Kvalheim AS
"
Kathrine´s kurs anbefales på det varmeste! Denne dama bobler av kunnskap. Fire timers kurs gikk alt for fort, og jeg lærte masse!"
 

Rogaland Aktiv AS - Kjell Strand

"Programmet Webnode er ypperlig for å komme i gang med en hjemmeside. Og gjør en det skikkelig blir det ganske proft. Jeg har fått, også i ettertid, uvurderlig hjelp av en særs dyktig foredragsholder".

 

Ingrid Lovise Bryne

Jeg lærte mye fra (Webnode) kurset ditt Kathrine, meget bra - anbefales virkelig :-)