Sosiale Medier for bedrifter - 27. august 2015 (Jørpeland)

07.08.2015 19:16

KURS

Sted: Kommunestyresalen på Jørpeland, Rådhusgaten 8, 4100 Jørpeland
Dato : torsdag 27 august 2015 : Klokken 17:00 - 21:00

Hvordan kan man som etablerer og bedrift nyttiggjøre bruk av sosiale medier som Facebook, YouTube, Instagram og Twitter. Det har skjedd en digital revolusjon de seneste årene med hensyn til nye metoder for å bygge nettverk, og det er viktig for bedrifter å se på hvilke muligheter som finnes for å følge med i utviklingen.

På kurset vil vi se på hvordan man som etablerer og bedrift kan utnytte mulighetene som finnes ved å bruke sosiale medier slik som Facebook, YouTube, Instagram og Twitter. Vi vil gå gjennom praktisk bruk av sosiale medier for å nyttigjøre disse kanalene for å kommunisere med dine kunder!

Omfang: 4 timer
Egenandel: 500 kroner
Sted: Kommunestyresalen på Jørpeland, Rådhusgaten 8, 4100 Jørpeland

Kursholder: Vaardal-Lunde AS v/Kathrine Jølle Wathne, post@kathrine.no

NB: Husk å melde deg på via vår kurskalender på www.skape.no/kurskalender - det holder ikke å bare melde seg på her!

Kursbetingelser
Avmelding kan gjøres, men den må være skriftlig og sendes som e-post til Skape senest to dager før kursstart. Link for dette finnes i alle kursbeskrivelser. Påmeldte som ikke møter, eller sender avmelding senere enn to dager før kursstart, faktureres full egenandel for kurset. Egenandel for Skape´s kurs faktureres etter at kurs er gjennomført. Faktura utstedes av Rogaland Fylkeskommune, men det fremgår at den gjelder Skape kurs, inkl. kurstittel og dato/sted.