Andre kurs

Vi tilbur kurs innen:

  • Presentasjonsteknikk: lær å bli en god foredragsholder hvor budskapet står i fokus. Kurset kan kombineres med opplæring i Microsoft PowerPoint.
  • Sosiale Medier: vi viser deg hvordan du kan bruke sosiale medier for å markedsføre din bedrift, og hvordan du kan bruke ulike medier som Facebook, Twitter, Instagram, YouTube og LinkedIn for å nå ut til bedriftens marked.
  • Websider: vi holder kurs i produksjon av websider ved hjelp av verktøyet Webnode.

 

 

Kurskalender

Facebook side for din bedrift 11. februar 2020 (grunnleggende nivå 1) Stavanger

Dette kurset er beregnet på brukere som ennå ikke har laget en Facebook side for sin bedrift, eller for brukere som anser seg som nybegynnere. For mer informasjon om kurset og påmelding gå hit.

Kurs: Sosiale medier for bedrift, 12. februar 2020 (Jørpeland)

Sosiale medier for bedrift, 12. februar 2020 (Jørpeland) Kurset er beregnet på etablerere og gründere som trenger en innføring i hvordan man kan markedsføre sin bedrift ved hjelp av Facebook og Instagram. Les mer og meld deg på her.

Sosiale medier for bedrifter 17. desember, 2019 (Eigersund) - GRATIS

Sosiale medier for bedrifter 17. desember, 2019 (Egersund) - GRATIS Kurset er beregnet på etablerere og gründere som trenger en innføring i hvordan man kan markedsføre sin bedrift ved hjelp av Facebook og Instagram. Kurset er et samarbeid mellom Eigersund Næring og Havn og Skape. Facebook &...

Lag profesjonelle websider for din bedrift 2 kvelder 1. og 2. oktober 2019 (Stavanger)

På kurset vil vi vise deg hvordan du ved hjelp av Webnode kan lage din egen hjemmeside meget lett. Webnode-verktøyet gjør det mulig å få laget en fullt funksjonelt hjemmeside bokstavelig talt på et par minutter. Vi vil vise deg hvordan du kan lage websider på 1-2-3! Kurset går over 2 kvelder -...

Office-pakken og skytjenester - oppstart 23. oktober 2019

Lær hvordan du kan få en mer effektiv arbeidshverdag ved å bruke dataverktøyene på en smartere måte. Dette er kurset for deg som allerede kan litt om Office-pakken. Modul 1 - Skytjenester (4 timer) Modul 2 - Word (4 timer) Modul 3 –  PowerPoint (4 timer) Modul 4 – Outlook (4 timer) Modul 5 –...

Sosiale medier for bedrifter, 15. oktober 2019 (Haugesund)

Kurset er beregnet på etablerere og gründere som trenger en innføring i hvordan man kan markedsføre sin bedrift ved hjelp av Facebook og Instagram. Les mer om kurset og meld deg på her.

Sosiale medier for bedrifter, 28. august 2019 (Ølen)

Sosiale medier for bedrifter 28. august 2019 (Ølen) Kurset er beregnet på etablerere og gründere som trenger en innføring i hvordan man kan markedsføre sin bedrift ved hjelp av Facebook og Instagram. Les mer om kurset og meld deg på her.

Sosiale medier for bedrifter 19. august 2019 (Stavanger)

Sosiale medier for bedrifter, 19. august 2019 (Stavanger) kl 16-21 Kurset er beregnet på etablerere og gründere som trenger en innføring i hvordan man kan markedsføre sin bedrift ved hjelp av Facebook og Instagram. Les mer om kurset og meld deg på her.

Sosiale medier for bedrifter 22. mai 2019 (Haugesund)

Kurset er beregnet på etablerere og gründere som trenger en innføring i hvordan man kan markedsføre sin bedrift ved hjelp av Facebook og Instagram. Kurset holdes i Haugesund den 22. mai klokken 16:00-21:00 - les mer om kurset og meld deg på her.

Facebook & Instagram kurs - Sosiale medier for bedrifter (Fugl Fønix Hotel Etne)

Facebook & Instagram kurs - Sosiale medier for bedrifter Oppsett av en god Facebook side, endre malen, automatisere meldinger til kunden Innlegg: bruk av bilder, film, lenker og annet. Egenproduksjon av bilder og film. Vi jobber med bilderedigeringsapper på smarttelefon, samt bruk av ulike...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>