WEBINAR: Introduksjon til kunstig intelligens - onsdag 14. august 2024 kl 12-15

25.06.2024

SOMMERTILBUD PÅ KURS - KUN 300 kroner per deltaker

Velkommen til webinar om Kunstig Intelligens (KI) – nøkkelen til en smartere fremtid!

Dette vil være et praktisk og kreativt kurs som viser deg essensen i hvordan du kan bruke kunstig intelligens som hjelpemiddel både privat og på jobb.

Kunstig intelligens kan anvendes for å effektivisere ditt arbeid og bistå med å gi deg lærdom på en rask og effektiv måte.

I dagens samfunn er kunnskap om KI essensiell for å holde tritt med utviklingen og være relevant. Uansett om du er interessert i helse, utdanning, underholdning eller forretning, vil dette kurset gi deg innsikt og ferdigheter som vil sette deg i forkant.

Uansett om du ønsker å skrive artikler, utforme rapporter, skape kunst, løse problemer eller utforske nye måter å bruke KI på, vil dette kurset gi deg de grunnleggende verktøyene og kunnskapen du trenger.

På dette kurset vil hovedfokus være på verktøyene ChatGPT og Microsoft Copilot. Kurset vil være veldig praktisk og kursinstruktør vil dele sin PC-skjerm og vise steg for steg hvordan man jobber i disse verktøyene. Målet er å få en grunnleggende kjennskap til bruk, slik at man selv kan bruke kunstig intelligens i hverdag både på jobb og privat.

Meld deg på kurset i dag, og bli en del av fremtidens innovasjon!

Kurset holdes som webinar i Zoom, og alle påmeldte får tilsendt informasjon om pålogging i egen e-post! Du må betale her inne via Vipps eller kort før du får tilsendt lenke til webinaret. Kurset koster kun 300 kroner per deltaker. 

MELD DEG PÅ HER

Kursarrangør:
Aktiv Kunnskap AS, St. Hans gata 5, 4013 Stavanger - www.aktivkunnskap.no 

Kursinstruktør: Kathrine Jølle Wathne

Kontakt oss ved spørsmål på telefon 48122688 eller e-post post@aktivkunnskap.no