Kurs i å lage websider || Kurs i Webnode || Webinar om å lage websider || Webinar om Webnode

Websideproduksjon

Vi holder kurs og webinarer om å lage websider. Vi kan dessuten bistå med å lage websider. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi er opptatt av å gi deg en løsning som er enkel slik at du også kan administrere dine websider selv i fremtiden. Det er ikke nødvendig å betale mange tusen kroner for å lage gode websider med informasjon om din bedrift.

KLIKK HER FOR Å KOMME I GANG OG LAGE DINE EGNE WEBSIDER 

Se disse websidene som eksempler på hva som kan lages:

Vi kan hjelpe deg å lage hele websiden. Hvis du foretrekker å lage hele websiden selv, så kan dette også gjøres enkelt ved bruk av verktøyet fra Webnode. For en gratis løsning hos Webnode kan du klikke her for å registrere deg og sett i gang produksjon av dine egne websider. Verktøyet er enkelt og brukervennlig. Skulle du derimot ha behov for bistand er det bare å ta kontakt! 

Kurs i produksjon av websider: 

Vi kjører jevnlig kurs og webinarer i produksjon av websider. Vi holder kurs om Webnode. Her er eksempler på produksjon av websider som er laget av kursdeltakere:

--------------------------------------------

Referanse fra tidligere kursdeltakere:

Rogaland Aktiv AS - Kjell Strand
"Programmet Webnode er ypperlig for å komme i gang med en hjemmeside. Og gjør en det skikkelig blir det ganske proft. Jeg har fått, også i ettertid, uvurderlig hjelp av en særs dyktig foredragsholder" - www.rogalandaktiv.no


Ingrid Lovise Bryne
Jeg lærte mye fra (Webnode) kurset ditt Kathrine, meget bra - anbefales virkelig :-)

KLIKK HER FOR Å KOMME I GANG OG LAGE DINE EGNE WEBSIDER