Kurs i Microsoft 365, kurs i Microsoft Office og tilhørende applikasjoner

Microsoft kurs

Vi tilbyr kurs innen bruk av Microsoft 365 og kurs i Microsoft Office applikasjoner - både grunnkurs og videregående kurs. Alle våre kurs kan også holdes som webinarer. Vi kan sette opp egne kurs tilpasset din bedrift!

 • Kurs i Microsoft 365 // Webinar om Microsoft 365
  På kurset går vi gjennom hvordan du bruker ditt Microsoft 365 abonnement effektiv for å dele dokumenter og samskrive i den digitale skyen. Kurset er beregnet på alle som har et Microsoft 365 abonnement med tilgang til OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Teams, samt øvrige applikasjoner i denne produktivitetsskyen fra Microsoft. 
 • Kurs i Microsoft Team // Webinar om Microsoft Teams
  Teams er et verktøy for videosamtaler og samarbeid. I Teams kan du invitere alle du jobber med til nettprat, videomøter, anrop og samarbeid, alt på ett sted, uansett hvor du er. Du kan også dele filer med dine kollegaer og samarbeidspartnere, og samskrive i dokumenter som Word, Excel, PowerPoint og OneNote. På våre kurs i Microsoft Teams viser hvordan du oppretter et team fra grunnen av og bygger dette opp hensiktsmessig. 
 • Kurs i Microsoft Word / Microsoft Word webinar
  Vi viser deg hvordan du kan bli mer effektiv når du jobber med tekstbehandling. Vi går i dybden i Word, og lærer deg hvordan du kan jobbe raskere og smartere når du redigerer dokumenter i Word.
 • Kurs i Microsoft Excel // Microsoft Excel webinar
  Excel er et omfattende program med utrolig mange nyttige verktøy for å kalkulere, analysere og behandle store mengder data. Vi viser deg hvordan du kan jobbe smart og utnytte funksjonaliteten i programmet.
 • Kurs i Microsoft PowerPoint // Microsoft PowerPoint webinar
  Med PowerPoint kan du lage flotte presentasjoner som kan brukes når du holder foredrag. Vi går i dybden og lærer deg hvordan du kan utnytte alle mulighetene i PowerPoint for å lage elegante presentasjoner som fokuserer på presise budskap til mottaker.
 • Kurs i Microsoft Power BI // Microsoft Power BI webinar

  Power BI blir beskrevet som et smart verktøy for forretningsintelligens som er utformet for å generere, publisere og dele rapporter på tvers av organisasjonen. Disse rapportene kan visualiseres grafisk på et instrumentbord. Med Power BI kan man visualisere store mengder data på en slik måte at man enklere kan ta beslutninger og analysere data på en effektiv måte.

 • Kurs i Microsoft Visio // Microsoft Visio webinar
  Med Visio kan du visualisere dine tanker og idéer, samt lage grafiske presentasjoner som organisasjonskart, plantegninger, flytskjema - og alt annet som må vises visuelt. Vi lærer deg å bruke Visio som et grafisk verktøy.
 • Kurs i Microsoft Outlook // Microsoft Outlook webinar
  I Outlook kan du holder orden på hverdagen. Her styrer du flyten av e-post, holder orden på din og andres kalendere og avtaler, samt arkiverer og holder orden på dine kontakter.
 • Kurs i Microsoft OneNote // Microsoft OneNote webinar
  Kast dine notatbøker, og erstatt dette med OneNote. OneNote gir deg mulighet til å skrive og holde orden på dine notater. Du kan synkronisere notatene dine mellom PC og håndholdte enheter som iPad, iPhone eller andre smart-telefoner.
 • Kurs i Microsoft Forms // Microsoft Forms webinar

  Microsoft Forms er nettbasert applikasjon som tilhører Microsoft 365. Med Microsoft Forms kan man raskt og enkelt kan lage egendefinerte spørreskjemaer, registreringer, undersøkelser og tester. Skjemaer lagres på nettet og kan innpasses med OneDrive for Business, Excel for nettet eller OneNote for nettet. Microsoft Forms kan også innlemmes i Microsoft Teams. Skjemaene deles enkelt via lenker på nettet. Vi viser deg hvordan du mestrer Microsoft Forms.

 • Kurs i Microsoft Sway // Microsoft Sway webinar
  Microsoft Sway er en onlinebasert applikasjon fra Microsoft som kan benyttes for å utforme profesjonelle eller uformelle digitale fortellinger. Presentasjonen lagres direkte i skyen, og ved hjelp av en enkel lenke  kan du dele den med andre. En Sway kan også byttes inn på en webside. 

Ta kontakt for mer informasjon - send e-post til Aktiv Kunnskap eller ring 48122688.