WEBINARER FOR BEDRIFT & PRIVATPERSONER

Webinarer

Vi kjører en rekke webinarer. Vi har åpne webinarer for alle, og kan også tilpasse webinarer til din bedrift. Hvis du ønsker at vi skal sette opp et webinar for din bedrift ber vi deg om å kontakte oss!

Under finner du en oversikt over våre kommende webinarer du kan melde deg på:


Webinar: Animasjoner i PowerPoint

Tidspunkt: 2. februar 2021 klokken 17:00-20:00

Kurset retter seg mot personer som ønsker å bruke PowerPoint for å lage en mer dynamisk presentasjon for fremvisning.

På dette webinaret vil vi vise deg hvordan du kan benytte animasjoner og bevegelsesbaner i dine presentasjoner for å fremme ditt budskap på en mer dynamisk og spennende måte.

PowerPoint gir deg muligheter for å legge inn animasjoner og bevegelser på elementer du har plassert på dine lysbilder. I tillegg kan du benytte ulike overgangseffekter og automatikk ved overgang mellom lysbilder.

Vi viser deg hvordan du kan bruke animasjon for å få til inngangseffekter, uthevingseffekter og utgangseffekter på elementer du har i dine lysbilder. Vi viser hvordan du kan animere tekst, figurer og bilder. I tillegg vil vi også gå litt gjennom hvordan du kan sette inn lyd og video, og få til en god flyt i hvordan lyd og video spilles av i din presentasjon. Vi viser deg også hvordan du kan lage bevegelsesbaner for å få ulike elementer til å bevege seg akkurat dit du vil på lysbildet.

Forkunnskap: Du må kunne det grunnleggende innen det å lage en PowerPoint-presentasjon

Du kan melde deg på elektronisk ved å bruke betalingsskjemaet under. Hvis du heller ønsker å motta en faktura fra oss kan du sende en e-post til Kathrine Jølle Wathne.