TILBAKEMELDINGER FRA KUNDER

Kundeomtaler

Skape: Etablerersenteret for Rogaland
Skape har benyttet tjenester fra Aktiv Kunnskap og Kathrine Jølle Wathne siden Skape ble etablert i 2007, og er meget tilfreds med samarbeidet vi har hatt i denne perioden og fremdeles har.


HSO - Haugaland & Sunnhordland Opplæringskontor for El-fag
Vi anser det som et godt kurs i presentasjonsteknikk med tanke på både kursholder og innhold. Innholdet var spennende med en flott start på pedagogikk, psykologi og avslutning på tekniske hjelpemidler og gode ideer / tips.


Positiv Opplæring
Som kursleverandør er vi i Positiv Opplæring helt avhengige av dyktige kursledere innen flere områder. Gjennom flere år har vi benyttet oss av Kathrine som kursleder i både Excel, PowerPoint, Outlook, Word og Datakortet. Tilbakemeldingene fra deltakerne er utelukkende positive, og Kathrine får toppscore gang på gang!


Visma Academy
Kathrine har avholdt en rekke kurs for Visma Academy innen Office programvare siden 2006, Kathrine kan avholde kurs på både grunnleggende og videregående nivå og er flink til å tilpasse seg kursgruppen. Kathrine leverer alltid høy kvalitet på sine kurs.


Grete Kvalheim AS
Kathrine´s kurs anbefales på det varmeste! Denne dama bobler av kunnskap. Fire timers kurs gikk alt for fort, og jeg lærte masse!


Rogaland Aktiv AS - Kjell Strand
Programmet Webnode er ypperlig for å komme i gang med en hjemmeside. Og gjør en det skikkelig blir det ganske proft. Jeg har fått, også i ettertid, uvurderlig hjelp av en særs dyktig foredragsholder.


Ingrid Lovise Bryne
Jeg lærte mye fra (Webnode) kurset ditt Kathrine, meget bra - anbefales virkelig :-)


Universitetet i Stavanger - Karine Knoph
Jeg kan anbefale Kathrine Jølle Wathne. Hun er en trener med høy kompetanse og mye erfaring i sitt felt og kompetanse, inkludert Microsoft Teams. Hun er veldig dedikert og profesjonell å jobbe her. Jeg har jobbet med Kathrine i mer enn 15 år, de siste årene som leder ved Universitetet i Stavanger. Hun leverer opplæring til våre interne og eksterne kunder.